Nai Yang, Phuket

Här ska ni få se mina 1a mars i bilder;
Dagen började galet tidigt med att packa ihop det sista, äta frukost, få Aramis att må bättre (en kaskadspya för 07 känns sådär) och kämpa med att stänga resväskorna. Annika plingade på dörren vid 07:30 och före 08 såg det ut såhär utanför oss. Vi skänkte allt vi inte behöver till Helping Hands som är en second hand butik i Bangkoks största slumområde. De kom och hämtade alla våra saker och resten som inte skulle släpas till Phuket rullades till Annika.
Resan till Phuket gick bra, Aramis piggade på sig och sov hela taxiresan och hela flygresan. Vi landade lite efter 12 (stort plus till NOK Air som var bättre än Air Asia när det gäller allt!) och checkade in på ett fint hotell i Nai Yang med fin inredning som ni ser.
Det mest bisarra; för att komma till stranden från hotellet måste man korse ett dike. Hotellet har löst detta genom att bygga en träflotte som en stackars man drar fram och tillbaka för hand varje dag mellan 07-20. Att bygga en spång/bro var tydligen inte tänka på.
Medans Micke jobbade så hängde jag och Aramis lite i poolen.
Och spanade in omgivningen, väldigt grönt och fint här måste jag säga.
Lite före 18 gick hela familjen ned till stranden för tidig middag, stranden är fin, sanden vit och där vi bor är det väldigt folktomt.
Aramis fyllde lungorna med havsluft.
Jag åt såklart grön curry.
Sen hurrade vi då Aramis åt både kyckling och bröd efter 3 dagars matvägran.
Och så här fint var det på riktigt. Än så länge stämmer inte mina fördomar angående Phuket.