bra beslut

Jag är så himla glad att vi valde Nai Yang och inte Kata, Kamala eller Karon här på Phuket (Patong var adrig ett alternativ). Det är så himla lugnt, imorse vid 10 tiden var vi fortfarande nästan helt själva på stranden, jag och Aramis. Vi träffade ett par som varit på Karon innan och de sa det jag anade på förhand; trångt, massor med ryssar och full kommers. 
Förmiddagen har jag och Aramis spenderat på stranden, det är enormt långgrunt och barnet vill mest vara i vattnet hela tiden. Vädret är strålande med sol, lätta moln och ganska så fuktigt; igår kväll rullade ett rejält oväder in med hällregn, blixtar och åska men denna morgon var det som bortblåst.
Aramis mår fortfarande inte 100 men är pigg. Han har hostat sig igenom natten och magen är allt annat stabil (inte optimalt när man bär badkläder ;) ) nu ska vi bara få honom att äta mer och inte säga nej till allt.
På det stora hela; vi har det grymt bra och ännu bättre bli det ikväll efter 18 då även Micke kan vara med och njuta av semester!