på promenad

Vi idag mitt i Bangkoks trafikdjungel. Inte ett smickrande kort på varken mig eller Aramis men det bjuder jag på. Detta är taget vid 10-tiden imorse då vi var på väg ut för att inhandla lunch och bananshake. Vi använder knappt vagnen längre men ibland när man inte ska iväg allt för långt funkar det. Vi tar aldrig med den när vi åker till havet (har svårt att förstå varför folk gör det, det är ju bara sand överallt?!), vi försöker undvika den om vi ska åka taxi (Quinny Zapp Extra fälls tyvärr ej ihop som en paraplyvagn utan blir två delar) och där vi vet att det är mycket trappor låter vi den också stå hemma.

Aramis sover ju bara en gång per dag nuförtiden och jag vill helst att han somnar runt 11:30-12:00 och sover i två timmar men det krävs jobb att han inte ska somna innan. Att sätta honom i vagnen vid 10-11 tiden är livsfarligt, idag somnade han till och med utan napp i vagnen så jag fick trycka i honom vattenmelon för att han skulle vakna till. Ergon är tydligen också väldigt sövande har jag märkt så det bästa är egentligen att låta honom gå själv men det är lite klurigt med tanke på var vi bor. 
Idag är jag och Aramis solo hela dagen eftersom Micke ska på julfest ikväll. Vi får se vad vi hittar på men tvätt och mathandling är några av de saker som står på schemat...