8 månaders koll, lunch och sol

Fredagen började med långpromenad runt sjöstaden. Iskall vind men höll man sig mellan husen var det nästan lite vårkänsla. Det var full fart i vår lilla skidbacke.
Äntligen kunde solglasögonen komma till användning igen.
Sen gick vi till Linnou och hade lunchdate med Jannice och Leonora. Linnou ligger vid Sickla Udde och kan vara ett utav de barnvagnsvänligaste caféerna i Stockholm. I matväg rekommenderar jag deras hälsotallrik med kyckling som är fenomenalt god och ett stort plus till den trevliga personalen.
Leonora och Aramis hängde mest i lekhörnan. Som ni ser fick Aramis lov att byta om från den fina skjortan till snygg, grå munkjacka från Granit efter lite kladd och klet.
Efter Linnou var det 8 månaders kontroll på BVC och Aramis skötte sig exemplariskt. Han visade upp sina kryp- och ståkonster, mätte 70 cm och vägde dryga 9 kg. Sköterskan konstaterade att han är väldigt aktiv, himla glad och väldigt oblyg för att vara i någon 8 månaders separationsfas. Mer så tyckte hon att han skulle sluta äta på natten (lättare sagt än gjort..) och beordrade barnvakt över natten. Vi firade att Aramis klarat sin kontroll med tulpanköp, kycklingmiddag, vin och apelsiner.