mer matblogg
/
Jag är inte så intresserad av matlagning, skulle gärna äta fil varje kväll och vara nöjd bara jag fick baka. Mikael däremot tycker att det ska ätas bra mat som ser snygg ut så här kommer söndagens matblogg. Utanför vår port står en man med en fiskbil och idag köpte vi en färsk röding av honom, direkt från Luleå.
Medan jag sov fixade Micke en förrätt - bestående av knäckebröd, senapssill och gräslök.
Varmrätt blev röding i foliepaket med citron, dill, olivolja, salt, peppar och kapris.
Till detta serverades sockerärtor, potatis och hollandaisesås. Jag erkänner att det slog filen och jag diskade efteråt så jag drog mitt strå till stacken. Nu ska jag kolla in Sveriges modernaste land på Svt och ute faller juniregnet.
Medan jag sov fixade Micke en förrätt - bestående av knäckebröd, senapssill och gräslök.
Varmrätt blev röding i foliepaket med citron, dill, olivolja, salt, peppar och kapris.
Till detta serverades sockerärtor, potatis och hollandaisesås. Jag erkänner att det slog filen och jag diskade efteråt så jag drog mitt strå till stacken. Nu ska jag kolla in Sveriges modernaste land på Svt och ute faller juniregnet.