my weekend





















I lördags besökte jag en affär som jag själv kunde ha varit med och inrett, Spice Store. Kolla in inredningen i rosa, rosa, rött och rosa. De säljer alla kryddor som finns i alla olika hopblandnngar.














De hade superb glass i märkliga smaker. Jag och Mickis köpte Milky Ginger och Orange Cinnamon. Det sas även att smakerna skulle hjälpa en att sova, väcka hungerskänslor och andra saker men det märkte jag inget av. Men min apelsinglass smakade massor av jul och december!
















Och på söndagen tog vi oss alltså ner till floden för att ta båten över och kolla in lägenheten igen. Micke på piren i väntan på en trött mäklare som varit på Halloween fest.




Flodbåten puttrade fram på den bruna floden med lyxhotellen i bakgrunden. Själv sippade jag på en vattenmelonshake. Lägenheten var lika fin denna gång .. men vi bestämde oss från att avstå. Mest pga av avståndet, när jag börjar 7:30 på morgonen kommer jag att behöva gå upp alldeles för tidigt. Och nu när regnperioden går mot sitt slut och det är sol 12 timmar per dag kanske det inte är jättesmart att bo i en glaslägenhet på våning 24?! Bara en kvart i söndags och svetten rann som jag satt instängd i ett växthus..