himlen är öppnad

Jag sitter just nu i skolan och kommer inte hem. Jag är verkligen helt fast på många olika sätt. Det fullkomligt vräker ner regn utanför, det åskar och blixtrar så barnen gråter och skriker. Utanför är korridoren vattenfylld och jag vet inte hur jag ska komma härifrån. För några kvällar sedan såg jag filmen Flood om när London svämmar över, det är ruskigt likt detta. Jag brukar inte vara rädd för åskan men när det låter som blixten slår ned i rummet bredvid gång på gång så börjar man tänka på om det finns någon åskledare på detta hus… Nu är det synd att jag inte hade kameran med mig.

Har haft tre lektioner idag, mellan 7:30 och 13. Det är det mesta jag har på en dag under en hel vecka. Oftast har jag 1-2 lektioner per dag och oftast på förmiddagen. Varje lektion är 80 minuter och barnen är fullkomligt underbara. Att ha privatundervisning är ren lyx. Man lär känna barnen på ett helt annat sätt, kan anpassa hela lektionen utefter deras förmåga och behöver inte säga åt dem att vara lite tysta en enda gång.

Nej nu det är väl bara att ta av sig skorna och vada ut ur byggnaden. Och vilken tur att jag just idag tog en vit klänning…