nyår

Nu är det dags igen. Songkran. Inte heller detta år kommer jag undan. Söndag-tisdag firas det nyår i Bangkok med vattenkastning. Alla köper sina speciella Songkran skjortor, som den röd blommiga på bilden, gäller att välja rätt färg för de är ju så snygga... Förhoppningsvis kastas inte vatten inne i city och alla köpcenter är öppna som vanligt, inte som i Chiang Mai där allt var stängt i 5 dagar. Men rykten säger att Bangkok töms på folk och att det bara är turister här. Förra året var jag var fast i Laos nu får jag vara fast i Olivers lägenhet eller nåt. Oliver har åkt bort i en vecka till Chiang Mai och hans flatmate Lauren är i UK så äntligen behöver man inte känna sig i vägen. De kommer inte hem förrän nästa helg och då sitter jag på planet till Stockholm.

Imorgon kommer Linnea ner till Bkk i några dagar så då blir det sushibuffe och så vill jag besöka baren Reflections. Och så ska jag shoppa lite innan min hemfärd. Och köpa lite presenter.

Jo, det är dags att åka till Sweden nu. Men jag vill att det ska vara plusgrader när jag kommer, inte 40 som här men 10 iallafall. Och så ska jag inte bo på söder längre utan vid Fridhemsplan.. Det känns inte riktigt rätt så bara så ni vet, jag kommer alltid leta efter nåt på söder :) Men min bror säger att Fridhemsplan är det som gäller nu så jag hoppas han har rätt.