i stan

Nu är jag tillbaka i Bangkok efter 6 dagar på Ko Samet. Ko Samet ligger bara några timmar från Bangkok och det sägs att det är den vitaste sanden finns i hela Thailand. Kan stämma för man fick ont i ögonen när solen sken på stranden, så ljust var det.

I torsdags när vi kom dit var det nästan tomt på ön men på fredag kväll small det till och thailändarna tog över ön för helgen. Många tältade och jag tror de ångrade sig när ett skyfall på söndag morgon vid 05 förvandlade ön till vattenfall för en stund. Mycket konstigt väder var det med mycket sol och blå himmel på dagarna och många blixtrar + åska på kvällarna.

Det var kul att se thailändare på semester. de hade med sig i stort sett allt de skulle äta när de kom till ön. Plastpåsar efter plastpåsar med nudlar, torkade räkor, friterad fisk, frukt, fisksås etc. De badar med kläderna på, sitter i skuggan och dricker massor av whiskey och tömde 7/11 utbud på bröd och öl.

Jag såg mycket tacky personer, mest tyskar ska tilläggas, som badar toppless och i string. Det är aldrig ok att springa omkring toppless och speciellt inte i ett land där folket är buddister och själva badar med kläder. Träffade en trevlig familj från Australien och en kul man från Österrike som flytt det kalla vädret i Vietnam. Drack mycket gratis drinkar i Tuks little bar, åt många grillade majskolvar, kollade klart på Prison Break säsong 2, åt nog den godaste Pad thaien någonsin och levt på en minimal budget. Det är nyttigt det med tror jag :)