country of Bush

Jag tror inte att Amerikaner är dummare än andra. Iallafall inte alla utav dem. Men grannarna till oss när vi bodde i huset var dumma och från USA. De slog sin hund med ett elektriskt myggdödar racket. Sen finns det många andra osmarta amerikaner också. Några har flyttat in i huset där jag bor och vi hänger en del i poolen tillsammans. De är runt 22 och har kommit hit i 3 månader för att jobba gratis med att lära ut engelska. De fick ansöka på sitt universitet, gå igenom flera intervjuer och tillslut fick de dessa åtråvärda platser. De fick betala flygbiljetten själva, de betalar hyra själva, de betala all mat själva och de jobbar gratis i skolor. Och de tycker detta är värsta dealen. Eller som de själva säger "a life changing experience". Jo, kanske.
Men de kunde också ha åkt hit på egen hand, fixat betalt lärarjobb och tjänat pengar på det. Men jag har inte sagt det för vem är jag att vara besserwisser från Sverige?
Och för att bygga på mina förutfattade meningar om amerikaner så sa en utav dem idag " Jag har bara läst en bok i hela mitt liv men det var Da vinci koden och den kunde jag inte lägga ifrån mig". Och med det citatet ringandes i huvudet försöker jag fortfarande vara open minded och inte döma.