bad i helgen




Sommaren har kommit till Chiang Mai. Eller det har väl inte riktigt varit vinter för mig men nu är det iallafall varmt igen. Har badat hela helgen och det behövdes i värmen. I lördags låg jag vid en hotell pool och brände mig fast jag var insmord i spf 20.


I söndags var vi till en nationalpark som var underbar. Vägen dit såg ut som här på bilderna och skogen såg ut som riktig höst på vissa ställen. Tog ett tag att komma dit men många backar och lervägar senare var vi framme och det var värt allt.



Det rann en flod genom hela parken som man kunde bada i och vattnet var iskallt. Eller inte över 20 grader iallafall. Under regnperioden är det tydligen vattenfall också. Bara thaifolk som var där och vi. Alla tittade konstigt när vi hade badkläder och inte gjorde som de och badade med kläderna på.




Mycket bra dag och jag vill åka tillbaka så snart som möjligt. Bjuder på lite badbilder, precis vad man vill se i ett mörkt februari antar jag.

Har varit på en del intervjuer och blivit erbjuden några jobb men är lite kräsen. Är inte så sugen på att jobba på pre-school med barn mellan 2-5. De är lite för små och jag är inte redo för barn som inte kan gå på toaletten själva. Har också blivit erbjuden jobb på language school med den lönen är jag inte överförtjust i. Så väntar lite till innan jag bestämmer mig.