visa run

Klarade teoriprov med glans, alla rätt. Och har även klarat av min andra praktik i skolan. Barnen kom ihåg mitt namn och var glada att se mig och min lärare tyckte min lektion was great så allt går enligt planerna. Har skrivit på kontrakt för hus på 120 kvadratmeter och 3 våningar. Flyttar in 1a februari och får egen telefon, då behöver det inte vara så krångligt att ringa mig som det är nu, bara när receptionen är öppen etc. Mäklaren ska hjälpa oss att flytta alla våra grejer i hennes jeep. Service. Kommer att bo nära tågstationen, busstationen och ganska nära floden.

Idag har jag drabbats av en förkylning. Antingen barn som smittat mig eller temperaturskillnader; 13 grader på morgonen, 32 på dagen och 15 på kvällen. Så ägnar lördagen åt att snyta mig och planera mina lektioner inför måndagen.

Imorgon ska jag göra en "visa run" till Burma och förnya mitt visum så jag får stanna längre. Det tar 4 timmar dit och 4 timmar hem så söndagen är väl ganska upplanerad. Förhoppningsvis får jag jobb snart och då slipper jag detta med förnyandet av visum varje månad.