praktik

Min första dag i en thaiklass gick bra. Jag kan andas ut. Hade två lektioner om hur man uttalar olika djur, hur man använder I like och I don´t like. Något svårt måste jag säga när jag inte pratar thai och de inte kan engelska. Men jag visade bilder, klappade ramsor och roade mig. 30 8-åringar och sen 30 9-åringar skrattade mycket och tittade med stora ögon i början. Mitt namn var kanske det svåraste för dem att uttala. På fredag ska jag ha en till lektion men nu är jag inte lika nervös. Igår var det teori prov och jag tror det gick bra. Hade koll på det mesta.

Det har börjat bli varmare igen på dagarna och var 5e dag blir det ca 2 grader varmare nu tills det varma perioden börjar.

Förhoppningsvis ska jag flytta ur denna minilägenhet i slutet av januari och jag längtar. 24 kvadrat är för litet. Större lägenhet går inte att hitta, för här hyr man antingen rum eller hus har jag förstått. Vi har tittat på flera hus, de flesta är väldigt mörka med mörka trägolv och inte många fönster. Men ikväll ska vi titta på ett hus som jag tror på. Nybyggt, ljust, fullt möblerat, full köksutrustning, inte så långt från stan och 3 våningar. Hope for the best.