Bo på hotellet SO/ Bangkok

Jag har länge velat bo på SO/ Bangkok och främst för de kan ha stans snyggaste takpool med utsikt över Lumpini Park och Bangkoks skyline. I april bodde jag äntligen här och det motsvarade alla mina förväntningar med råge!

Läge SO/ Bangkok

Hotellet ligger i hörnet av Lumpini Park, 2 minuters promenad från MRT stationen Lumpini och också nära Sala Daeng BTS skytrain. Du kan gå direkt in i Lumpini park på någon minut. Den enda nackdelen är att det finns inte många butiker i närheten och matställen är lite begränsat beroende på hur långt du vill gå. Jag var här i april, under stans varmaste period, och då kändes det långt att promenera var som helst.

Rummen på SO/ Bangkok

De olika våningarna är designade utifrån olika element vatten, jord, trä och metall. Här finsn massor av olika rumstyper från So cozy på 38 kvadrat till SO Vip Duplex Suite på 233 kvadrat(!). Jag bodde i en SO cozy rum som jag tyckte var stort för ett hotellrum. Stor bred säng, väldigt stort badrum med både badkar och dusch och grym utsikt.

Frukost på SO/ Bangkok

Hotellet har en av stadens snyggaste frukostmatsal (som också är en bufferestaurang på kvällen). Frukosten är jättebra där du får färsk kokosnöt, äggkocken steker ägg exakt som du vill ha dem, det mixas smoothies utifrån vilka frukter du gillar och det hela inramas av Bangkoks skyline.

Poolen på SO/ Bangkok

Poolen är hotellets stolthet skulle jag säga och med all rätt! Jag kan nog säga att jag aldrig badat med snyggare utsikt. Här finns också en jaccuzzi, gym, poolbar som serverar lunch och en gång i månaden anordnas poolparty.

HI-SO Rooftop Bar

Självklart har hotellet en egen rooftop som är mycket välbesökt. Detta är en av de få takbarerna i Bangkok som har utsikt över lumpini park och skyline. HI SO serverar dessutom god mat som inte alls är sjukligt dyr (som på vissa andra takbarer). Fortsätter du ännu en våning upp kommer du till Park Society som egentligen inte är en del av hotellet men det är också en restautang som oftast hyrs ut till privata fester.

Jag tycker detta hotell var så bra! Otrolig service, hotellet upplevdes tyst fast det ligger i ett trafikerat område, det var aldrig trångt varken vid frukost eller vid poolen, du har nära både skytrain och tunnelbana samt att du bor med en av stans bästa takbarer och har en annan på gångavstånd (Banyan Tree).