Milajki - Stockholms första selfie museum

Jag var kanske lite skeptisk till ett selfie museum men min kärlek till Asien gjorde mig ändå nyfiken samt att jag visste att detta var ett drömställe för en 6-åring. Jag har besökt liknande ställen i både Thailand och Bangkok där det både är ett helghäng, ett ställe där influencer tar bilder som drar in miljoner och ett familjenöje.

Vart ligger Milajki?

Milajki ligger på Sergelgatan 2 i Stockholm och är ett ställe som enbart är öppet till 31 mars 2022 så det gäller att passa på. Du bokar din slottid (en timme) här och jag tycker priset var ganska häftigt, vi betalade 600 kr för en vuxen och ett barn och då är det standardbiljetter sen kan du betala extra för fler detaljer/kläder/selfiesticks. Biljetter måste förbokas och antal personer är begränsat per timme.

Gillade jag Milajki?

Ja men vilket glädjepiller! Vi älskade det och gick all in i en timme. Du möts av sången Pink Fluffy Unicorns Dancing On Rainbows, minst 15 selfierum i olika färger med kläder och accessoarer i samma färgkala. Här finns gungor i bollhav, telefonlurar, jordgubbar, stora munkar att sitta i, solstolar bland ananas, rosa tvättmaskiner, tyllkjolar i regnbågens alla färger, flamingos, en unicorn att sitta på och en massa annat. Det är omöjligt att inte bli glad här inne!

Det är som att du är en medlem i Dolly Style och har hamnat i ett regnbågsland där pandemi, grå moln och problem inte existerar, i en timme är det bara rosa och fluffigt.