Veckan som gått

Vab

Det känns som vi hamnat i en ond spiral av barnsjukdom. Vi har varvat förkylning, magont, huvudvärk och lite hosta mellan barnen och det tar liksom inte slut. Och i dessa tider blir det väldigt mycket vab med ganska så friska och pigga barn vissa dagar. Man ser ju här nedan exakt hur pigg hon är de flesta dagarna.

IMG_0733.jpeg


Ögonbryn

Så nöjd med mina nya ögonbryn. Precis det som behövdes i denna sitta hemma era i mjukisbyxor och grå månad när jag knappt rör sminväskan. Microblading for the win - läs mer om det här.

2A983DA7-1382-403C-9304-3B0B7EA22105-1C157E9A-1D83-4E68-BC43-70147EB2FC4C.jpeg


Andra advent

Idag har vi firat andra advent i sann sjukstuga. Älva lite snorig, Aramis med lite huvudvärk. Vi har byggt pepparkakshus, byggt pussel, spelat TV-spel och jag lämnade inte lägenheten för en härligt och lång kvällspromenad i duggregn.

IMG_0855.jpeg

Vaccin

Det närmar sig! Och ja jag kan vara lite skeptisk men det är inte läge att vara det nu. Strax börjar England vaccinera - det händer verkligen och är otroligt. Och jag är nu så väldigt spänd på att vi ska vända detta mörker till ljus i vår och livet kommer återvända. Och resorna. (Även om jag också är djupt oroad över smittan i Sverige just nu)

IMG_0063.jpeg


Julklappar

Jag är klar med barnens julklappar! Otroligt och halleluja! Black friday, mycket nätshopping och rädslan av långa leveranstider fick även mig att skynda på i år.