Hej från Cypern

Här kommer ett litet vykort från Cypern. Vi njuter av sol och bad, det är runt 30 grader och helt perfekt. Många varnade för att boka Cypern i augusti då det kan vara upp mot 40 grader men inte detta år, vilket vi är glada för.

public.jpeg

Vi bor i Fig Tree Bay som har utsett till en utav världens vackraste stränder och jag kan bara hålla med, vattnet är magiskt! Vårt hotell, TUI Family Life Nausicaa Beach, har egna badbryggor rakt ned i det kristallklara vattnet.

public.jpeg

Barnen älskar allt med detta ställe från maten till barnklubbar, kvällsunderhållning och vuxenförbjudna fester. Det är fantastiskt att kunna ge dem en sån här vecka där de får bada från morgon till kväll, äta precis hur mycket glass de vill, träffa nya kompisar och dessutom ha all tid i världen med sina föräldrar som slipper tänka på matlagning, disk, tvätt, logistik och jobb. Win win på alla sätt!

Idag seglade vi ut med piratbåt, imorgon ska Aramis lära sig laga mat och Älva ska På skattjakt med Bamse. Dessutom ska Micke och Aramis ut och fiska i ottan - ja ni hör fullspäckat schema på ett mycket bra vis!