Vad ska jag göra i sommar?

EFAE9EFB-1060-4587-91F1-3CED0AA37A9C.JPG

Det är en högst relevant fråga som jag ställt mig själv många gånger i vår, men nu tror jag den börjat ta form. Och vet ni, merparten kommer att bli Sverige. Som så många andra har jag förstått! 

Midsommar firar vi i Småland i år. Vi brukar alltid åka utomlands den tiden men inte i år, nu blir det fokus på midsommarkrans, dans runt stång, bad i sjön och ljusa nätter.  

467B24AB-C3BF-444E-9BC8-A1EB1153DD34.JPG

Veckan efter går Aramis på friidrottsläger och det är jobb som väntar. Sedan jobbar jag två veckor in i juli medan resten av familjen njuter av sommarlov i Småland. Lagom till jag går på semester kommer de tillbaka och jag och barnen åker till Sala och så Småland igen.

91C9A433-7F7F-4BF1-9694-DBE3BEF3EE34.JPG

Tyvärr litar jag inte helt på Sveriges sommarväder så första veckan i Augusti drar vi till Medelhavet och Cypern. Jag har inte varit där på 10 år men nu ska vi till Fig Tree Bay, njuta av semester på riktigt, halloumi och Medelhavets klaraste vatten. Jag är sugen på att se mer av ön så det hoppas jag vi hinner.  

Sista semesterveckan blir det kräftfiske i Småland och ladda batterierna inför den intensiva hösten. Vi ska också fira båda barnen som fyller i juli, njuta av sommar-Stockholm och gå på utomhuskonserter. Det känns som en bra mix denna sommar och det är verkligen på tiden att jag ser mer av Sverige!  

IMAGE.JPG