Vi har sommarlov

Just nu är jag och barnen i Sala där det varit över 30 grader hela veckan. 

IMG_4883.JPG

Vi badar på dagen och på kvällen, flämtar i skuggan och äter litervis med glass. Micke är uppe i Hälsingland och släcker bränder och vi stannar här ett tag till. Inget med lägenhetsliv lockar just nu! 

IMG_4895.JPG

Vi hade planer på att besöka Sommarland och nöjesparker men i det här vädret finns inte en chans att jag drar dit, det får helt enkelt vänta (och jag klagar inte).   

IMG_4849.JPG

Kvällarna dessa sommardagar är fullkomligt ljuvliga, jag har gått långa kvällspromenaden och träffat vänner för middag. Det enda jag inte jublar över denna sommar är att sova. Det är nu man vill ha den där ac med full fräs men istället delar jag säng med en nybliven och varm 3åring och inte sällan står jag på balkongen vid 02 och andas luft som inte är 30 grader.