Veckans tankar - från Grekland till småbarn

Det är fredag, det blev en ledig dag mitt i veckan och detta är vad som rört sig i mitt huvud

- Skolavslutning. Aramis slutade 1:an idag. De sjöng Den blomstertid nu kommer, vi fikade och så var det första skolåret avklarat. En fin stund som också kantades av köpa kläder till avslutning, klippa det vildvuxna håret och hålla i insamling och köpa presenter till alla jätteduktiga pedagoger.

IMG_4211.JPG

- Grekland. Jag reser till Grekland på jobb på söndag. Det ska bli jättekul att åka tillbaka till Kreta där jag inte varit på 20 år. Vi ska åka bil över ön, fota, skriva, besöka hotell och jag hoppas på strålande väder och att vi hinner allt vi har planerat!

IMG_4184.JPG

- Småbarnstiden. Den är snart över här hemma. Älva har slutat med blöja, hon dricker inte välling, åker knappt vagn längre och hoppar ofta över dagvila - det enda som finns kvar är den där nappen som hon älskar mer än det mesta! En del säger att det känns vemodigt när deras yngsta barn växer upp, jag däremot välkomnar ett lättare liv. Mindre packning, mindre inrutat liv och förhoppningsvis mindre trots.

IMG_4121.JPG

- Svarta kläder. Jag har en tendens att köpa alla mina plagg i svart. Och så blir det sommar och jag har inget ljusare i garderoben. Så nu försöker jag släppa loss och handla pastell, rött, gult och grönt. Men lätt är det inte!