Underbar helg

Vilken helg och vilket väder!  Fredagen började med Family Friday på jobbet och Älva som hade taggat för Bamse i en vecka blev livrädd.

IMG_4087.JPG

På lördagen mötte vi upp min kusin och barn för att ta båten till Skansen. Det var Astrid Lindgrens värld på Skansen och halva Stockholm var där. Det var Pippi teater, sång med Emil och Ida och allsång till Astrid Lindgrens sånger. Och Älva njöt och sjöng med för full hals, älskade varje minut och hade inte tid att vila alls. När kvällen kom somnade hon innan hon lade huvudet på kudden.

IMG_4097.JPG

Söndagen var lika strålande och jag och Älva cyklade till Sicklasjön. Doppade fötterna, lekte i lekpark och hade picknick. På eftermiddagen var Aramis på kalas och vi andra hängde ute och åt glass. På kvällen bjöd farmor och farfar på middag och jag avslutade dagen med långpromenad.  

IMG_4096.JPG

Nu är jag redo för måndag och en solig vecka. Även om en jobbar på kontor betyder det utelunch, härliga kvällar och picknickmiddagar.