Hemma från en otroligt lyckad resa till London

I lördags eftermiddag lämnade vi London lagom när regnet drog in. Och två timmar senare landade vi ett Stockholm med 25 grader och fullkomlig sommar. Tacksam för denna härliga resa och tacksam över att det äntligen blivit varmt här hemma.

kiosken.jpg

Jag vill verkligen slå ett slag i att resa med sina barn och inte bara till ett hotell med pool utan att upptäcka städer. Det blir bara roligare och roligare att resa med Aramis och den här gången kunde han mer vara med och bestämma vad vi skulle göra och frågade massor av frågor. Att resa med bara ett barn är guld värt och det behöver verkligen inte bli dyrt. Vi bokade flyg tidigt, bodde i lägenhet, åt knappt på restaurang, gjorde många gratisaktiviteter och hoppade över de största turistfällorna. Jag kommer att skriva ett inlägg om att hålla kostnaderna nere i London så snart jag hinner - men ja det går trots att många förknippar Englands huvudstad med svindyr.

londoneye.jpg

Det är så fint att ibland bara resa med ett barn och inte hela familjen. Kvalitetstid deluxe, ingen annan som tar ens tid och 100% uppmärksamhet. Hett tips från mig - våga lämna resten av familjen hemma!

utsiten.jpg

Vi gjorde saker som vi båda ville göra men även ge och ta som att jag ville hänga på Primark och 7-åringen på lego-butik. Vi tittade på oändligt många shower i gathörn, såg London från ovan, åkte båt, hängde i Camden, titta på London Eye, gick över massor av broar, hängde i parker, åt glass, bär och popcorn varvat med take away mat, åkte mycket buss, besökte Hamley´s, hängde i Englands största godisbutik, provsmakade det mesta på matmarknad och stressade inte en enda sekund. Så värt!

Och nu ska jag vara hemma en hel månad och bara njuta av Stockholm innan det är dags för vår första sommarresa för sommaren med familjen som går av stapeln dagen före midsommar. Maj och juni är ju enligt mig de absolut bästa månaderna på året så jag ska njuta av varenda sekund av det svenska sommarljuset och kvällarna som aldrig blir till natt.