Framme i London

Det är tvära kast här i bloggen. Från Kanarieöarna och nu till London där jag och Aramis landade igår kväll. 

IMG_3955.JPG

Jag älskar inflygning till Heathrow när man ser hela London under sig. Vi landade i ett varmt England med 22 grader klockan 20 på kvällen och tog tunnelbanan till vår lägenhet i Holland Park. Smolket i bägaren var att vi inte höll på komma in i landet då vi har olika efternamn och jag hade inget intyg med mig. Men efter passkontroll ringde samtal till farmor var jag betrodd och vi slapp vända vid ingången. Holland Park är ett utav mina absoluta favoritområden i London så det ska bli ljuvligt att bo just här!

IMG_3959.JPG

Nu har vi precis vaknat till en solig morgon och efter frukost ska vi ta oss ut, kolla in den japanska trädgården, åka båt i Little Venice och jag har lovat buss med två våningar. Häng med på Instagram för denna härliga resa!