Veckans tankar från Helsingfors till London

- Vår. Nu är det väl ändå vår? Gatorna är sopade, cyklar framtagna, solen skiner och snön är ett minne blott. Att det också pratas om 20 grader är ju bara helt fantastiskt. Med vår kommer uppdaterade barngardeorber och det är inte klokt va de växer. Aramis har inte ett par gympaskor som passar och Älvas jeans slutar på vaden.

IMG_3259.JPG

- Helsingfors. Imorgon drar jag till Finland på jobb i exakt 48 timmar. Det ska bli kul att byta kontor för några dagar, träffa mina kollegor från Norden och har jag tur hinner jag också se lite av staden - promenadskorna är nedpackade.

helsinki-2227860_1280.jpg

- London. Jag må resa väldigt mycket just nu men det är jobb 12 timmar per dag och inga resor jag vilar upp mig på. Men om några veckor ska jag och Aramis till London och jag ska vara helt ledig. Vi ska ta det lugnt, inte stressa på en fläck, ta dagen som det kommer och jag ser så fram emot det! Jag är evigt tacksam att jag får resa så mycket i mitt jobb men det kan inte mätas med att vara ledig även om vissa har svårt att se skillnaden.

london-1567903_1280(1).jpg

- Att älska sitt jobb. Helt plötsligt går mitt jobb och min största hobby ihop. Jag skriver om resor, analyserar resor och andas resor. Jobb och fritid går ihop, jag längtar till jobbet när jag är ledig, får inte tiden att räcka till till allt jag vill göra under min arbetstid och ja bloggen uppdateras ibland dåligt och det beror på att jag förlorar mig i mitt jobb. Ber om ursäkt för det!