Sommarens planer

Det är redan mitten av april och hög tid att planera sin sommar eller hur? Vi har några fasta planer och väldigt många lösa också. Vår första gemensamma semestervecka för hela familjen blir över midsommar då vi ska till Sardinien. Vi har hyrt ett hus med några vänner nära Olbia och flyger dit billigt med Norwegian.

waters-3188752_1280.jpg

Jag har velat åka till Sardinien länge så det ska bli väldigt kul att se. Jag ser kristallklart vatten, små badvikar och härliga grillkvällar framför mig. Vi åker tillsammans med några vänner som just fått en bebis så det blir nog mest häng i huset men lite utforskning hoppas jag att jag hinner med. Först hade vi tänkt stanna två veckor men när jag såg hotellpriser och bilhyra på Sardinien kände jag att en vecka fick räcka plus att det blir skönt att inte flänga runt i en bil halva tiden.

I juli blir det jobb varvat med Småland och jag hoppas verkligen vi får till ett besök på Astrid Lindgrens värld i år, Älva skulle antagligen gråta av lycka. Jag längtar efter ljusa kvällar, den där härliga landet-känslan, lukten av blommor, promenaden till sjön och kaffe på altanen med korna som sällskap.

jordgubbar.jpg

Sista veckan innan skolan början kommer vi att resa till Grekland på en riktig charter. Det blir vattenrutschkanor, All Inclusive, träningspass, Bamse, fri glass och barnen är eld och lågor.

Jag tror den här uppdelningen blir en perfekt mix för hela familjen och nu längtar jag verkligen efter jordgubbar, värme och ledighet tillsammans alla fyra.