Veckans tankar; från Thailand till Tårtgeneralen

En vecka sprang förbi och jag hann knappt se den. Men här är vad jag haft i huvudet den sista tiden.

Thailand. Såklart. Idag åker jag, det kommer vara varmt som i en bastu och alldeles underbart.  Jag flyger direkt med Krabi, det är ett ljuvligt kvällsflyg och just nu pågår packning.

thai2.jpg

Mina barn. Det är fantastiskt att resa men det är alltid lite ångest att resa bort så länge som en vecka från barnen. De är såklart i trygga händer och både Mickes och mina föräldrar ställer upp massor men ändå den där oron att vara 12 timmar bort med flyg om det händer något. 

Tårtgeneralen. Jag såg den genialiska film i veckan och den var så bra! Kommer man från en småstad känner man igen sig i varenda detalj och har man dessutom bott lika långt från Västerås som Köpingsborna gjort då är detta som att uppleva allt igen. Småstaden slår tillbaka!

London. Jag och Aramis åker till London i maj och den här veckan har jag hunnit göra lite research. Det är verkligen en guldgruva för barn och det finns hur mycket museum, parker och äventyr som helst att se och göra. Vi får se hur mycket vi hinner men jag älskar det här med att planera och fixa inför en resa!

 

1000w4.jpg