5 skönhetsfavoriter

Jag har blivit en skönhetsjunkie på gamla dar. Jag har upptäckt hudvård, syror och annat härligt för hud och hår. Ett inlägg matat med tips för ansiktet kommer inom kort men vi idag ger jag er mina 5 skönhetsfavoriter just nu.

ivatte.jpg

- Hårmask. Jag har gått från inpackning som ska sitta i 15 minuter till ljuvliga hårmasker som är klara på 3 minuter och gör under för mitt torra hår. Perfekt att lägga i när du duschar, använd istället för balsam - jag lägger i en ca två gånger i veckan.

- Torrschampoo. Hur kan man ens leva utan det? Jag använder det när jag inte hinner tvätta håret, när jag behöver mer volym eller om jag bara vill att håret ska lukta lite extra gott. Torrschampoo för mig är den nya saltvattensprayen - perfekt för oss med fint och flygigt hår.

- Olja. När det är så här torr luft ute och kalla grader finns det inget som räddar min kropp så mycket som olja. Jag tvättar ansikte i olja och istället för bodylotion använder jag kroppsolja. Jag oljar in fötterna innan jag går och lägger mig och ibland fyller jag upp ett varmt bad med bad och badolja för att riktigt marinera mig i det. Lifesaver!

- Lätta parfymer. Jag är så förbi tunga kvällsparfymer och jobbar nu lätta med mycket tvättmedel och citrusdoft. Min favoritparfym håller fortfarande tycker jag och jag använder den mer eller mindre varje dag. Jag har såklart flera olika parfymer hemma men denna är den enda som funnits där år tu och år in.

hatt.jpg

- Serum. Vad skulle mitt liv vara utan ett bra ansiktsserum? Det räddar mig varje dag, får min torra hud att jubla och jag borde ha använt detta hela livet. Och sen dagkräm med solskyddfaktor. Men better late than never.

 

Vad kan ni inte leva utan? Lägger ni ner massor av pengar på sånt här eller tänker tvål och vatten duger det med?


Inlägget är ett samarbete med maddogmarketing. Alla tankar, åsikter och bilder är mina egna.