Vi ska till Comosjön

Det har blivit helg och det är härligt så klart! Jag tycker september är en sådan fin månad då det fortfarande finns stänk av sommar och löven är kvar på träden. Varje morgon när jag cyklar till mitt jobb genom Södermalm tänker jag på hur vackert det är.

Den här helgen är, till skillnad från den förra, väldigt lugn. Förra helgen firade vi Mickes 40-års dag med rejäl fest, massor av gäster och fullt ös. Jag tror på upplevelsepresenter så i present av mig fick han en resa.

bellagio1-900x493.jpg

Till denna drömmiga plats här ovan. I slutet av september åker vi till Comosjön i Italien för att äta pasta, njuta av vidunderliga vyer, åka båt och se mer av Italien. Vi kommer att flyga till Milano, åka bil till Como och sedan avsluta vår resa i Bergamo. Fyra dagar i fantastiska Italien. Och ja jag vet det blir mycket Italien här på bloggen - jag ska sätta ihop en guide till er inom kort med mina bästa pärlor.

lake-como-449306_1280.jpg

Comosjön är ett ställe vi pratat om länge och jag tror detta är en utav de där plasterna man bara måste uppleva. Den är högst belägen av alla sjöarna i Italien, klarblått vatten som kantas av berg och stora hus vid vattnet. Här äger George Clooney en 22-rums villa och byar ligger på rad längs med sjön som gränsar till Schweiz.

Vi ska bo i Bellagio som också kallas Italiens vackraste stad. Sa jag att mina förväntningar är skyhöga?

Så om två veckor bär det av och har ni tips tas det gärna emot.