Stockholm - Småland - Malmö

I måndags morse tog jag tåget till Småland och var framme kring lunch. Jag fick äntligen kramas med mina älskade barn igen och som ett under sken solen och det var lite sommar igen.

IMG_8273.JPG

Men redan idag tisdag var det dags att åka vidare. Jag och Aramis hade nämligen sedan länge bestämt att vi skulle till Malmö tisdag till torsdag. Sagt och gjort, dagen började med frukost i Nässjö på vårt favoritcafé Thimons mittemot stationen.

FullSizeRender.jpg

Förutom att det är så fint och charmigt på caféet så är de så hjälpsamma och fixar allt du vill - vuxen som barn. 

Vid lunch kom vi fram till ett soligt och varmt Malmö. Vi var båda chockade över hur varmt det var och bytte genast byxor till shorts och kastade tröjor i väskan.

Jag älskar ju Malmö som ni vet, det är så härligt att vara här igen och vi började med lunch och båttur kring stan.

FullSizeRender.jpg

Vi gick till Folkets Park och Aramis lekte järnet med allt kul som finns där. Sedan blev det tidig hamburgemiddag med tryffelmajonnäs på Lilla Torg.  

FullSizeRender.jpg
IMG_8280.JPG

Aramis var helt slut efter att ha gått upp 05.30 för att ta upp nät i Småland så han somnade nästan i middagen. Vi slappade sedan på hotellrummet resten av kvällen och snart ska vi sova - imorgon ska vi upp tidigt igen. Semester och sovmorgon verkar inte gå hand i hand denna sommar! Men det är ju mycket roligt som händer så varför sova bort det?!  

Häng med på instastories och Instagram under våra dagar i underbara Malmö!