Semesterplaner och framtiden

IMG_7876.JPG

Vilken ljuvlig fredag! Jag blev inte blå om tårna i sandalerna och känslan idag är på topp. Jag började dagen med en cykeltur till söder där jag åt en tidig frukost med en kompis. Sedan jobbade jag på fram till lunch då det var dags för nästa kompisdate - lunch i solen. Tonfiskröra under ett berg av sallad från Blå Lotus.

IMG_7877.JPG

Idag börjar min nästa semesteretapp och jag firar både semester och att jag skrivit på för nytt jobb i höst. Det ska bli så väldigt roligt och spännande på alla sätt och jag nu går in i resebranschen.

IMG_7873.JPG

Ikväll firades detta med bubbel och sushi och packning. Imorgon rullar bilen till Småland där Aramis redan varit en vecka med farföräldrar och kusiner. Väderprognosen har väl ärligt talat sett bättre ut men jag packar tjocka tröjor och ser ändå fram emot att dricka kaffe på morgonen tillsammans med korna, ha bara fötter i gräset och släppa ut Älva på grönbete.

Efter Småland åker jag vidare med barnen till Sala för en vecka där själv med dem medan Micke har en egen vecka i Holland. Vi byts av lagom till slutet av juli då jag åker till England en sväng själv och så till Malmö med Aramis. Semestern avslutas i Småland igen med hela familjen där vi fiskar kräftor och njuter av lantluft.

IMG_5992.JPG

Det här med att dela på sig i familjen under semestern är ett win win koncept för oss som vi försöker göra varje år. Visst är det härligt att vara tillsammans hela familjen men alla måste få lite egen semester så Micke lägger sina dagar i Holland med vandring och jag lägger mina i Stockholm och England. Alla nöjda och glada.

Jag bloggar självklart sommaren lång men för snabbare uppdateringar rekommenderar jag Instagram och instastories; du hittar mig på @comeflywithme.se