Hemma med ett födelsedagsbarn

Jag har landat hemma i Stockholm och det är vad det är. Vem vill lämna Italien frivilligt? Men Stockholms bästa tid är nu och hemma är fint det med.  

Bilresan från Civezza till Nice gick som smort med två sovande barn. Planet var i tid och vi lyfte 14 och landade 17 på Arlanda. 

FullSizeRender.jpg

Vi åkte Door to Gate hem som är så galet smidigt när man reser med barn. Väl hemma väntade mormor och morfar och vi åt middag. 

Och idag vaknade vi till en speciell dag. Aramis fyller idag 7 år och det skulle såklart firas. Sång, paket och mysig frukost och sedan ett förmiddagskalas med släkten. Vi hade turen att caféet bredvid öppnade 09 och hade en marsipantårta till salu.

Så vid 10.30 smaskade vi tårta, öppnade paket och drack födelsedagskaffe. Detta på grund av att vid lunch skulle Aramis åka med farmor till Småland för en egen sommarlovsvecka på landet.  Födelsedagsbarnet fick allt han önskade sig och mer än så och efter lunch sa vi hej då till honom och kommer sakna att honom denna vecka här hemma!

FullSizeRender.jpg

Mina föräldrar var kvar på eftermiddagen med Älva så jag och Micke passade på att shoppa lite i Sickla och fika ostört på Naked Cake - ett utav mina favoritställen. Cappuccino och en salt caramel brownie.

Dagen fortsatte i lekpark med Älva, vi åt pasta till middag för att krama det sista ur Italien och nu borde jag nog ha ett kolhydratstopp under minst en månad.

FullSizeRender.jpg

Medan Micke kämpade med att lägga Älva, som nu vant sig med att äta middag vid sovdags, gick jag ut på en härlig kvällspromenad. Tyvärr satte regn stopp för den tänkta rundan men det var skönt ändå.

Imorgon ska Älva tillbaka till förskolan och jag till jobbet, hon babblar om sina kompisar så tror hon längtar lite. Men efter denna vecka ska hon få vara långledig hon också.

Denna vecka är planen att komma igång med bloggen igen efter två täta resor - ni ska få hänga med både till Italien och Salzburg på djupet och även ut i sommarstockholm hoppas jag.