När vädret blir bättre än väntat

Nu har vi varit här i Småland i tre dagar och vädret har varit så mycket bättre än väntat - ljuvligt!

IMG_7996.JPG

När vi åkte hit i söndags såg det ut som veckan skulle domineras av moln och regn men vi har haft sol varje dag, ätit middag i trädgården alla kvällar och inte ens packat upp jeansen. Det är en sådan bonus när det blir sol!

Igår kväll grillade kött marinerat i habanero, jag gjorde en grön potatissallad och vi åt det i kvällssolen. Bilden här ovanför tog jag igår vid 21 när solen gick ned över sjön, en väldigt härlig sommarkväll.

Idag är det lite mer mulet och vi är själv här i huset. Farföräldrarna har åkt en sväng till Stockholm och kusinerna besöker Astrid Lindgrens värld - vi väntar med det sistnämnda till nästa år då Älva kommer ha större behållning av parken. Idag ska vi istället åka till mitt favoritcafé här i Småland, Två Röda Hus och ikväll blir det sillmiddag. Imorgon har vi vänner som kommer och hälsar på från Halmstad och på fredag åker vi hemåt igen. Det är fina dagar det här med semester!