Packar upp och packar om

Och så var vi hemma igen. Vilken underbar resa vi haft, Aramis och jag. Det kommer att komma inlägg och bilder väldigt snart men inte just idag.

IMG_7507.JPG

Salzburg var lika fint som jag hade föreställt mig och det är något visst med att vara i en stad inramad av alptoppar.

Idag när jag hämtade Älva på förskolan hade hon feber så ikväll har jag försökt få henne att vila. På fredag åker nämligen hela familjen till Italien och då vill jag inte ta med några sjukdomar. Så ja jag packar upp, tvättar och packar om. Planerar vad vi ska göra i Nice och Italien i åtta dagar, läser om ljuvliga ställen, tänker redan på vad vi ska äta och hur skönt det ska bli med värme och hav. Jag som älskar att resan tycker ju den här veckan är fenomenal med att landa söndag från en resa och flyga iväg på nästa resa under fredagen.  Italienska rivieran - snart ses vi!

Men sedan stannar vi i Sverige resten av sommaren - för det är ju ändå det här landet visar sig från sin bästa sida. Småland, Skåne, Stockholm och Västmanland står på schemat och jobb lite till och från.