Jag är din regnrock i regnet som aldrig slutar

Vilken lördag det blev! Jag hann med så mycket, vädret var strålande (merparten av dagen) och det var kärlek i luften.

FullSizeRender.jpg

Efter lunch åkte jag till Bellavueparken för det var äntligen bröllopsdags! Agniezska och Martin skulle gifta sig, det var 25 grader, sol och perfekta förutsättningar.

FullSizeRender.jpg

Jag visste inte ens att Bellavueparken existerade men nu vet jag vilken skatt till park som ligger vid Roslagstull och jag kommer definitivt tillbaka!

FullSizeRender.jpg

Utomhusbröllop i en park, en vigsel som tog fem minuter och sedan kunde festen börja.

IMG_7382.JPG

Jag, brudparet och fina Linda.

FullSizeRender.jpg

Grillbuffé med en kock som grillade kyckling, lamm och karré samt bjöd på en jättegoda tillbehör.

IMG_7348.JPG

Och hur fantastiskt är inte detta? Popcornmaskin med alla tillbehör samt läkerol efter dina ostiga popcorn.

FullSizeRender.jpg

Efterrättshimlen.

FullSizeRender.jpg

Och så här såg jag ut. Vid 19 fick jag lov att avvika från denna roliga fest, de härliga talen och det mysiga sällskapet.

FullSizeRender.jpg

För långt in bröllopsinbjudan kom hade jag bokat biljetter till sommarens bästa konsert, Håkan på Stadion. Och herregud vilken kväll! Jag mötte upp Micke, vi hade bra sittplatser precis vid scenen på kortsidan och under tak. För två låter in i konserten öppnade sig himlen över Stockholm och åskan dundrade högre än Håkans musik. Blixtrar lyste upp himlen och konserten fick avbrytas i tio minuter - ironiskt nog heter turnén Rullande Åska.

IMG_7378.JPG

Men sen så fortsatte spelningen med full kraft, First Aid Kit och Veronica Maggio gästade, det var allsång, kärlek och ett pärlband av låtar som fick Stadion att koka.

FullSizeRender.jpg

Konserten avslutade med Nu kan du få mig så lätt och fyrverkerier runt hela arenan. Sommarregnet strilade ned, Håkan halkade runt på scenen i en genomdränkt vit t-shirt, publken överröstade mikrofonen och det var ett sådant perfekt konsertögonblick och en härlig start på sommaren 2017. Och som Håkan själv konstaterade - Alla mina låter utspelar sig i regn, så tack vädergudarna!

Sedan vandrade vi genom staden i ett lätt duggregn som övergick till en solnedgång bakom Stadshuset som inte gick av för hackor 23.30. En sådan underbar lördag på alla sätt!