I Chiang Mai

Den här dagen blev inte riktigt som vi tänkt oss. En timme innan vi skulle ta taxi från Koh Lanta till Krabis flygplats skar Aramis upp hälen på en vass korall. Blodet sprutade, såret var djupt och Micke fick låna en moped för att ta med honom till läkare. Där rengjordes såret och tack och lov behövdes de inte sy. Däremot tejp, bandage och en antibiotikakur i 10 dagar. Så ledsen han var och mest ledsen över att inte få bada mer under resan. Tur i oturen att vi sedan lämnade stränder och öar för att flyga till norra Thailand.  

IMG_5539.JPG

Eftersom han inte kan stödja på foten just nu fick han åka rullstol både på Krabis och Chiang Mais flygplats. Sådan himla service att ha en person som gick med och skjutsade honom när vi kom fram och hade bagage och ett till barn att släpa på.  

IMG_5541.JPG

Nu är vi framme i Chiang Mai, vårt hotell, Puripunn Baby Grand Boutique Hotel, är helt fantastiskt och det känns underbart att vara tillbaka. Vi har hunnit med middag och rundtur på hotellet innan båda barnen däckade i sina sängar. 

IMG_5557.JPG

Nu ska jag ägna kvällen åt att göra planer för våra kommande dagar här och det blir lite annorlunda nu när Aramis har svårt att gå. Så trist avslut på resan men även sån tur att det inte blev en värre skada. Förhoppningsvis känner han sig bättre imorgon och på fredag ska vi tillbaka till läkare för att se hur det ser ut. Håll tummarna! 

IMG_5554.JPG