Bad, Saladan och grillad fisk

Imorgon finns det ingen el på Koh Lanta mellan 9-17 så bäst jag ser till att få upp ett blogginlägg idag.  

IMG_5394.JPG

Imorse åkte Aramis, Micke och Pelle på fisketur medans jag och Carro var hemma med resten av barnen. Frukost dukades upp av personal strax efter 8 och den var helt gudomlig. 

Sedan hängde jag och Älva mest i poolen hela förmiddagen och när fisket var slut och Älva hade vilat tog jag och Carro en promenad till den lokala marknaden. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jag fortsatte in till Saladan för att se om det var något att ha innan jag tåg en tuk tuk hem igen, fullastad med vatten och bananer. Hemma spanade vi på apor i träden bakom huset, badade lite till och såg en fantastisk solnedgång.  

IMG_5457.JPG

Så kom vår taxi och vi åkte till en restaurang på Klong Kong beach där de grillade makrill.  

FullSizeRender.jpg

Det var helt otroligt gott, stället jättemysigt och alla älskade fisken. När vi kom hem var det en hög trötta barn vi hade med oss men det blev ett kvällsdopp i poolen för vissa innan sängen.  

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Dagarna här går, jag skulle gärna stanna hela mars också och komma hem lagom till våren. Jag älskar att vara i den här värmen, att aldrig frysa, att inte ha några eksem, att leva i shorts och flip flops och att få så mycket solljus varje dag. Att välja Thailand i år var helt rätt. 

FullSizeRender.jpg

Imorgon väntar då tydligen strömavbrott och imorgon flyttar vi också vidare till en bungalow nära andra vänner för att avsluta vår vistelse här på Koh Lanta. På onsdag åker vi till Krabi och flyger upp till Chiang Mai. Som vi längtat efter att återse den staden!