Avresedag

Idag åker jag till Skottland. Det ska verkligen bli jättespännande att se landet som alla pratar om. Vi har två dagar i Edinburgh och två dagar i Glasgow och ett maxat schema! Jag har länge tänkt besöka båda städerna men inte kunnat välja och nu slipper jag ju det. När jag kommer hem kan jag förhoppningsvis berätta för er vilken jag föredrar. 

IMG_1018.JPG

Den här veckan har gått supersnabbt. Den började på akuten mef Älva som fick ett astmaanfall och avslutas på resande fot. Livets kontraster. Det stora barnet har höstlov hos mormor och morfar och verkar mer än nöjd med det. 

Annat som hänt i veckan är att det snöade i fem minuter, jag åt (som vanligt) grym mexikansk mat på Calexico i onsdags och jag har tänkt mycket på olika resetrender men det får vi läsa i veckans spaningar imorgon.

FullSizeRender.jpg