Vi är framme

Vi är äntligen framme i Bangkok! Hur gick flygresan då? Jo det var väl både ris och ros ändå. 

 

IMG_4603.JPG

Vi var på Arlanda i god tid och hann med både lekplats och matsäck. Picknick på Arlanda har något vis blivit standard i den här familjen då Arlandas mat är dyr, inte speciellt god och våra barn föredrar picknick alla dagar i veckan.

Första flyger till Wien var inte roligt. Det tog bara två timmar men Älva var helvild, började bli övertrött och ville mest bara springa i mittgången. När vi gick av i Wien var jag helt slut. 

 

FullSizeRender.jpg

Wiens flygplats bjöd på ett helt fantastiskt (och tomt) lekland och lyckan var total. Lite pizza i magen och så var det tre timmar till avgång med nästa flyg. Micke fick Älva att somna på en bänk efter vilda protester och snart hade även Aramis somnat.

IMG_4616.JPG

Klockan 23 gick vi på planet med två vakna barn men redan vid start sov de båda hårt igen. 

Efter fem timmar vaknade Aramis och hade ont i magen, frös och mådde illa. Samtidigt var det en del luftgropar och sedan började han kräkas. Stackarn satt med sin påse i handen, grön i ansiktet och mådde pyton de fyra återstående timmarna. När vi väl var framme fick han beröm av varenda kvinna runt omkring för han varit en sån tapper resenär. Först trodde jag magsjukan börjat om men nu tror jag mer det var turbulens ( mycket luftgropar) och avsaknad av sömn och mat. 

Älva sov sex av nio timmar på mig och det var väldigt bra, bättre än vad jag hade räknat med! Att jag själv fick ihop en eller två timmars sömn är vad det är, jag kan ju bara skylla mig själv och min onda rygg.

 

IMG_4634.JPG

Tillslut var vi äntligen framme och vi hade bokat bil som tog oss från flygplatsen till vårt hotell med bilbarnstol. Vi kastade oss direkt i poolen för att bli av med resdammet och så avslutade vi med thaimat en kort sväng från hotellet. 

IMG_4636.JPG

Stekt ris, grön curry, kyckling och vattenmelon fick inleda vår Thailandsresa denna gång! 

Nu hoppas jag alla sover hela natten, att alla är friska imorgon och att vi sakta men säkert går in på thaitid.