Min helg i bilder

Den här helgen försvann snabbt fast man fick en extra dag. Jag glömde även fota det mesta men lite så här såg det ut. 

FullSizeRender.jpg

I torsdags bodde jag och Aramis på hotell. Vi hängde på Mall of Scandinavia, åt godis i hotellsängen och kollade på film.  

IMG_4174.JPG

Vi vaknade till -15 utomhus och en magisk soluppgång utanför vårt runda fönster på våning 22. Efter ett tag åkte vi ned och åt en härlig hotellfrukost extra allt.

FullSizeRender.jpg

Vid lunchtid åkte vi hem och medan MIcke och Aramis drog till pulkabacken åkte jag och Älva till Sickla. Lek, smoothie och lite shopping innan vi åkte hemåt igen.

FullSizeRender.jpg

På kvällen åt vi högrev som hade kokat hela dagen och smälte i munnen. Barnen var så här trötta och somnade snabbt efter Bolibompa. Micke och jag såg ett avsnitt av Stranger Things på Netflix men nej inte min grej alls.

FullSizeRender.jpg

SÅ blev det lördag och då hann jag knappt fota alls. Jag tvättade, barnen hängde i pulkabacken med Micke och så efter lunch var det dags för 40-års fest i Bromma. Bubbel och tårta övergick i middag och när vi kom hem stupade barnen i säng.

Istället för att fortsätta med Stranger Things valde vi nu Designated Survivor - och yes detta gillade vi både två!

IMG_4221.JPG

Så blev det söndag och vi vaknade upp till ett vackert vinterlandskap. Jag tog med både barnen till SATS redan före klockan 09.

FullSizeRender.jpg

Äntligen har jag kommit igång med min träning igen och barnen pysslade (Aramis) och röjde (Älva) i mini-sats.

IMG_4241.JPG

Sedan lämnade jag av Aramis hos en kompis, la Älva för lunchvila och piffade till mig själv med min blommigaste blus. Det var dags för släktbrunch.

FullSizeRender.jpg

När Älva vaknade tog vi bilen till Tallkrogen där vi återigen blev bjudna på bubbel, mat och en magisk kanelpaj med grädde. Och ja det var min helg i stora drag. Mest glad över min träning och att vi äntligen har hittat en serie att se ihop - med en som älskar zombies och en annan som vill se Skam är det inte mycket vi jublar över tillsammans,

Nu kör vi jobb och förskola i några dagar innan jag åker till Åre för en härlig workation.