Drömmen om Barcelona

Jag är så galet pepp på Barcelona nu när vi väl bestämt oss att det är dit vi ska.

Om exakt en månad åker jag och en utav mina bästa kompisar dit och nu har vi också hittat ett jättemysigt hotell i området Paseo de Gracia. Det ser ut att passa oss perfekt med närhet till restauranger och butiker och förhoppningsvis inte mitt i turistsmeten.

Vi kommer att vara där i tre hela dagar och vi gör just nu planer. Ett restaurangbesök är redan inbokat, en kväll ska vi besöka ett spa, havet vill vi såklart se, jag vill äta churros och såklart sitta på uteservering än sista gången 2016.

Det är spännande att åka till en stad där nästan alla varit, man får en himla massa tips och råd vilket självklart är fantastiskt men det är kanske också svårt att hitta sitt Barcelona. Men med tanke på att nästan alla som varit där älskar staden så har jag väldigt stora förhoppningar på att Barcelona även ska ta mig med storm.