Tack julen 2016

Tack julen 2016. Nu har vi firat i dagarna tre och det har sett ut så här. 

FullSizeRender.jpg

Vi ställde ut gröt till tomten kvällen innan julafton och på morgonen var den borta. Julafton spenderades hemma hos mina föräldrar där 16 personer åt, umgicks och öppnade galet mycket paket.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Barnen fick så mycket fina julklappar och de var helt slut när kvällen kom. Även vi vuxna somnade tidigt efter en härlig dag. På juldagen var det meningen att vi skulle till släkten på andra sidan Västmanland men där slog kräksjukan till och vi stannade hemma.

FullSizeRender.jpg

Istället blev det långlunch hemma hos min moster där årets julklapp, VR glasögon testades. Jag mådde lätt illa efter att ha testat ber och dalbana i dessa glasögon.

IMG_4011.JPG

Så här fint var det på juldagen och med 5 grader varmt var det svårt att tänka sig att det faktiskt var jul. 

FullSizeRender.jpg

På annandagen var jag med dessa härliga personer och såg nya Bamse filmen.  Vi gillade den men jag tycker nog ända ettan var snäppet vassare.

FullSizeRender.jpg

Sedan träffade jag några vänner för fika och så avslutade vi med julkonsert i kyrkan där min moster sjöng så fint - det kändes som ett perfekt avsked till julen.

IMG_4017.JPG

Sedan var julen slut och tidigt imorse rullade vi alla hem till Stockholm igen, ja nästan alla. Aramis ville stanna hos mormor och morfar ett tag till och det fick han så gärna.  Själv så jobbar jag idag igen och julen känns bara som en helt vanlig helg och så här efteråt är det ganska skönt att den är över.