Håkan på Ullevi 2016

Igår då så var det äntligen dags; Håkan, Göteborg och Ullevi. Vi kom till Göteborg strax efter 16, kastade in väskor på hotellet och gav oss ut i en solig stad med 25 grader och en luft som dallrade av förväntningar. 

Vi började med picknick i det gröna. Det visade sig nämligen att de flesta uteserveringar var knökfulla och tiden var knapp. Men öl och thaimat i gräset fungerade utmärkt det med! 

Och så var det då konserten. 70,091 personer var på plats för att se Sverige kanske största artist. Vi hade fått sjukt bra sittplatser precis vid kanten till scenen, en trevlig överraskning då det inte direkt gick att välja vid inköpet.

Sven-Bertil Taube inledde med Så länge Skutan kan gå och sen var festen igång. Efter några till Taube låtar kom Håkan in och rockade Ullevi sönder och samman. Miriam Bryant kom in och körde duett till Det är så jag säger det. Det var riktigt, riktig bra.

Och hade Ullevi haft tak hade det lyft när hit efter hit spelades.Konfetti regnade över publiken, folk grät, kramades och sjöng allsång för full hals. Och när det var dags för avslutning kom stråkorkestern in, Ullevi badade i rött sken och Håkan sjöng Nu kan du få mig så lätt innan fyrverkerierna tog över sommarhimlen.

Här skrevs musikhistoria kan jag lova, det var ett rosa kärleksskimmer över Göteborg och Ullevi och det blir nog inte bättre än så här. När 70 000 samtidigt sjunger 

Änglarna har åkt på pisk

Gårdarna är grönsvarta

Och i Azalea kan man inte undgå att bli kär

Där går en som svär att allt du gör är gott

Ja, jag är din om du vill ha en idiot

Lägg din hand i min, lägg din hand i min

då ryser man vill jag lova. Vill ni uppleva känslan från igår så kolla in videon på min insta @comeflywithtowe