Dockyard hotell, Göteborg - en recension

Det var 140 000 på Ullevi under Håkans båda konserter. Ni kanske förstår att det var väldigt svårt att hitta hotellrum. Det mesta var slutsålt, de få rum som fanns kvar var satta till överpris såklart men vad gör man? Biter ihop och betalar. Efter slutsålt hos varenda hotellsite hittade jag tillslut ett rum på Dockyard hotell vid Nya Varvet, Västra Frölunda. Jag tror det egentligen riktar sig till konferensgäster men denna helg var det överfullt av bröllopsgäster och Håkan fans. 

Stället ligger precis vid vattnet och inramningen är det verkligen inget fel på. 

Hotellet består av olika längor och jag gissar att de olika längorna består av olika typer av hotellrum.

Vi hade bokat ett dubbelrum och fick bo i Matroslängan. Rummet var ett etagerum med kokvrå, matplats och toalett på undervåningen och en trappa upp var sovrummet.

Sovrummet var mysigt men som ni ser var nedre botten väldigt ocharmigt och helt utan känsla. Brunspräcklig korkmatta, klinkers i badrum som påminner om badhus, varken schampoo eller tvål och jag skulle nog mer kalla detta vandrarhemstandard. Vi betalade alldeles för mycket för detta boende men vi hade inte något val om vi inte ville sova i bilen.

Frukosten var ok men inget överflöd, fil, smörgåsar, juice, äggröra, lite frukt och kokta ägg. Plus för en härlig uteservering direkt vid vattnet.

Hotellet ligger ca 10 minuter från spårvagnen och det tar 25-30 minuter till centrum.

Bäst med hotellet: Läget vid vattnet och gratis parkering. Dessutom fantastiska promenadstråk runt omkring.

Sämst: Förutom känslan av vandrarhem/badhus/idrottshall så är de väldigt snåla med tiderna. Frukosten slutar 10 på helgen och du ska även checka ut före 10 trots lördag eller söndag.

Summan av detta; det finns så mycket bättre ställen i Göteborg men detta duger  i nödsituation. Vi spenderade väldigt lite tid på hotellet och det var nog lika bra.