Korvfestivalen i Nacka 2016
/
Igår var jag och Aramis på Korvfestivalen vid Nacka Strand; vilken toppenfestival. Det fanns hur mycket korv som helst, bara bra korv med hög kötthalt och vi åt tills vi nästan sprack. Väldigt ra att det också fans en hel del korv med rotfrukter och vegoalternativ.
Det grillades och stektes i varenda monter.
Strykande åtgång på både vildsvin- och hjortkorv - jättegott!
Chokladsenap med rökig chili; låter kanske skumt men var riktigt gott på korv och med sting i.
Pressbyrån bjöd på kycklingkorv och ramslökkorv. Bra grejer. Aramis älskar ju korv och festade oss på falukorv, varmkorv, viltkorv och en hel del annat som inte var för starkt.
Min favoritkorv sedan gammalt är Taylors and Jones och de var på plats för att bjuda på hela sitt sortiment.
På scenen var det bland annat korvduell mellan mästerkocken Sigrid Barany och grillmästaren Jimmy Hemmingsson.
Nacka Strand mässan är verkligen en toppen lokal för mässor med mycket ljus och fint tegelhus. Och utsikten är också magnifik.
Som festivalbloggare fick jag med mig ett gäng korvar och jag köpte även på mig en del då det var jättebra festivalpriser. Den här halloumikorven gick inte av för hackor.
Det fanns också mycket öl att prova men det hoppade jag över denna gång.
Och bäst; jag fick en ny favoritkorv. Sant Dalmai chorizo atado från Paul & Thom - ni bara måste prova den. Godaste jag ätit på mycket länge och några extra paket fick följa med hem.
Ni har fortfarande chansen att besöka festivalen som har öppet 10-17 idag söndag!
Det grillades och stektes i varenda monter.
Strykande åtgång på både vildsvin- och hjortkorv - jättegott!
Chokladsenap med rökig chili; låter kanske skumt men var riktigt gott på korv och med sting i.
Pressbyrån bjöd på kycklingkorv och ramslökkorv. Bra grejer. Aramis älskar ju korv och festade oss på falukorv, varmkorv, viltkorv och en hel del annat som inte var för starkt.
Min favoritkorv sedan gammalt är Taylors and Jones och de var på plats för att bjuda på hela sitt sortiment.
På scenen var det bland annat korvduell mellan mästerkocken Sigrid Barany och grillmästaren Jimmy Hemmingsson.
Nacka Strand mässan är verkligen en toppen lokal för mässor med mycket ljus och fint tegelhus. Och utsikten är också magnifik.
Som festivalbloggare fick jag med mig ett gäng korvar och jag köpte även på mig en del då det var jättebra festivalpriser. Den här halloumikorven gick inte av för hackor.
Det fanns också mycket öl att prova men det hoppade jag över denna gång.
Och bäst; jag fick en ny favoritkorv. Sant Dalmai chorizo atado från Paul & Thom - ni bara måste prova den. Godaste jag ätit på mycket länge och några extra paket fick följa med hem.
Ni har fortfarande chansen att besöka festivalen som har öppet 10-17 idag söndag!