Vår nyårsafton 2015

Gott nytt år vänner! Igår kväll firade vi det nya året i Hornstull med bubbel, hummer, oxfilé, raketer och inte minst fina personer.

Älva var med och vägrade somna i vagn eller famn. 22.30 gav jag och mitt tålamod upp, vi begav oss hemåt, då slocknade hon i Babybjörnen.

Och Aramis somnade så fort vi kom på tvärbanan. Det här med att sitta uppe och vänta på att klockan blir midnatt har jag gett upp för länge sedan. Förra året var jag gravid och ville bara sova, i år somnade jag runt 23 med vetskapen att jag säkerligen skulle amma 3-7 gånger även denna natt. Det glamorösa livet med bebis. Och det blev nytt år fast jag sov igenom fyrverkerier. Jag är verkligen ingen nyårsperson.

Och idag då? Jo granen åkte ut, lego har byggts, vi har spelat på vårt nya Wii (frågan är om jag och Micke eller Aramis uppskattar det mest?!), en promenad i snålblåsten, fika hos farmor och farfar och nu lagar vi indisk gryta. En perfekt nyårsdag utan den minsta tendens till huvudvärk eller för mycket vin i blodet. Så mycket värt!