Att resa till Hong Kong med barn

Jag har i helgen gjort lite research vad Hong Kong erbjuder en barnfamilj. Vi har ju bara varit där utan barn så det här blir en helt annan resa.Vi kommer vara där i mars vilket förhoppningsvis är den bästa tiden ; nämligen vår med 18-25 grader sägs det.

Disneyland Hongkong såklart. Det minsta Disneyland som finns och ganska så dyrt. Aramis har inte riktigt koll på Disney överhuvudtaget och kanske en upplevelse men just detta tror jag vi hoppar över. Någon som varit här?

Ocean Park. Här finns typ allt. Akvarium, djurpark, vattenland, massor av karuseller, linbana, shower, lekpark och kan tydligen klaras av på mindre än en heldag.

Victoria Peak. Att åka spårvagnen upp till The Peak och titta på utsikten tror jag Aramis kommer älska, bara det är en klar dag är det magiskt här uppe.

Linbanan Ngong Ping 360. Jag älskar denna linbana med glasgolv som svävar högt över marken - med skräckblandad förtjusning. Bara Aramis vågar ska vi definitivt ta en tur här och besöka The big buddha.

Victoria harbour. När det har blivit mörkt och ljusshowen går igång - fantastisk för barn och vuxna.

Bubblare:

Rosa delfiner.De rosa delfiner är snart ett minne blott på grund av miljöförstörelse. I Hong Kong kan man åka ut på en båttur och hålla tummarna för att se dessa delfiner hoppa vid båten.

Hong Kong Park. En park mitt i stan med små vattenfall, sköldpaddor, fiskar och fåglar.

Noahs Ark. Världens enda kopia av Noas ark i naturlig storlek (how weird?!) med 4D bio, lekpark, resort etc.

Äta middag på restaurang högst upp i en skyskrapa. Såklart.

Har ni några andra tips?