Operation i present?


Det här med födelsedagar. Ger ni dyra presenter till era partners eller försöker ni hålla nere kostnaderna?

Jag och Micke ger inte så där förfärligt vräkiga grejer till varandra och försöker mer satsa på upplevelser/något som består mer än ett par snygga skor. Om ett par år fyller vi båda stort och jag har sedan länge deklarerat att jag inte vill fira min på hemmaplan. Jag tänker Maldiverna, Seyschellerna - ja något i den stilen. Tyvärr fyller jag i december när priserna på resor skjuter i höjden.

När Micke fyller har jag mer och mer tänkt att jag kan sponsra honom till den ögonoperation han drömmer om. Han har haft glasögon/linser sedan för evigt och jag vet hur mycket han
längtar efter att slippa pill med linser, utgifter för nya glasögon och allt runt omkring. Men så är jag samtidigt lite feg och tänker såklart vad gör vi om det går snett? Tänk om olyckan är framme - då skulle jag aldrig förlåta mig själv för att jag köpte denna present.

När jag bodde i London gjorde en utav mina bästa vänner en ögonoperation och jag fick leda hem henne. Hon hade fruktansvärt ont de första dagarna och det skar tydligen som knivar men inom ett par dagar kunde hon se helt utan glasögon och har inte ångrat sig en enda sekund.

Jag har fått rekommendationer om Novius är bra på ögonlaser i Stockholm och att deras personal är verkliga specialister inom ögonkirurgi. Visst är det dyrt, men det måste man ju tjäna in ganska snart med tanke på priser av linser, glasögon, bågar?!

Någon med erfarenhet som kan berätta mer kanske?