Torsdag med Stockholm Travel Show och Fuerteventura

Min torsdag var fullspäckad av roliga grejer. Jag började med att åka med Älva i spöregn till Snickarbacken för att gå på Stockholm Travel Show.

De här härliga damerna, Sofia och Lola, var där och visade upp Travel Massive. Annika var såklart också där men hon hade paus från montern i detta ögonblick.

Ett mirakel skedde; Älva accepterade Babybjörnen OCH somnade i den. Hon har hittills velat åla ur den så fort jag satt henne i den alternativt tänk jippi fri amning (no such luck). Jag hoppas detta är en vana.

Efter god lax wrap till lunch åkte vi hemåt. Lagom vid Henriksdal vaknade Älva och var hungrig. Ni vet inte snart - utan nu. Jag fick kasta mig in på närmaste café; havrelatte till mig och amning till bebis. Positivt med att inte äta mjölk? Väldigt sällan en kan ta bakverk till kaffet. När vi var klara hade regnet slutat, det var 19 grader i luften och en promenad kändes helrätt.

Vi kom hem, jag körde amningsmaraton, svirade om till icke amningsvänliga plagg, mötte Micke i dörren, tog en hisselfie och begav mig mot Strandvägen.

Jag var nämligen inbjuden av Fuerteventura för att höra mer om ön som tillhör Kanarieöarna, dricka vin och mingla.

Ön ser fantastisk ut och nu börjar många resebolag återigen köra charter till ön. Om deras broschyrer stämmer är stränder minst lika vackra som de i Thailand. Det är ju även här den berömda träningstillhållet Playitas ligger.  Och tur för mig så var Annika också där - och som vanligt var det himla fint att få mingla med henne!