Saker man förtränger

Och det är fredag igen! Det firas med långpromenad i solen (!). Vet ni vad nackdelen är med att ha 5 år mellan barnen? Att man glömmer allt som har med bebistiden att göra. Ännu en gång sitter jag och googlar om bebisar, dygnsrytm, amning, magont och kräk. Vi har liksom inte hittat dygnsrytmen och i natt när jag vankande omkring i köket mellan 01-03 med en bebis som kräks mycket efter amning tänkte jag att nu måste det väl ändå vända snart. Men så läser jag att bebisar har ingen känsla för dag och natt den första månaden. Och så hamnar man på sådana där härliga sidor där folk skriver att deras bebisar har minsann sovit minst 6 timmar i sträck på natten sedan de föddes. Och jag lovade mig själv att inte titta en enda gång på familjeliv.se denna bebisomgång men så hamnar jag där 04 på morgonen under amning och tänker elaka tankar.

Så blir det morgon, natten har halvt glömd och mantrat är bara; det blir bättre! Hon är liten och behöver äta ofta men jag är så ovan med att snitta på 4-5 timmar sömn per natt att jag blir till en zombie. Men frisk luft lättar upp och allt går lättare på dagen och man är så tacksam över sin lilla bebis som är finast i världen.

Som ni ser använder vi vår Brio Go även denna gång. Liggdelen är så gott som ny likaså babyskyddet med iso fix bas, den enda delen som är välanvänd är sittdelen men den ska nog gå att fräscha upp när det är dags för det. Vi köpte vår Brio Go helt ny 2010 och idag tror jag inte den finns längre?! Har för mig att den nu mer heter Britax Go och att Brio Smile tagit över denna - snarlika är de iallafall. Fortfarande väldigt nöjd med den och kommer inte lägga 12,000 kr på en Bugaboo även om suget finns där.

Det är ändå fredag, trötta ögon syns inte bakom solglasögon och imorgon är det augusti - två veckor kvar av semester och sommarlov innan förskola och rutiner kickar igång!