vi bakar och går på bio

Tre bilder fick jag iallafall med mig från denna tisdag som började 05. Jag vill gråta en skvätt men det gjorde jag inte utan jag gick upp och tänkte att snart är det kväll.

Vi började med att baka hallongrottor till Aramis kalas. Det är svårt att tänka ut till ett kalas när födelsedagsbarnet verkligen inte bryr sig om varken kakor eller bullar, det enda han vill ha är en tårta med jordgubbar. Så ja det kommer det att finnas men gästerna kanske vill ha något mer än så tänker jag och bakar samt köper lite extra.

Sedan gick vi till vår lokala leksaksaffär för att hämta ut en födelsedagspresent till Aramis. Han fick ett handskrivet kort igår från affären att det fanns ett paket som väntade - alltså hur bra service?!

Sen hade jag lovat att barnet skulle få välja aktivitet så det blev korv med bröd till lunch, besök på biblioteket och så bio. Vi såg Big Hero 6 och han satt blickstilla i 1 timme och 40 minuter. Jag tror han kanske var i yngsta laget men han verkade gilla den även om han kanske inte snappade upp allt. Jag passade på att ta en powernap på 45 minuter efter den tidiga morgonen.

Sedan fortsatte vi hem för lekdate med grannen och ja det blev en allmänt bra tisdag. Nu fortsätter den med projekt röja och skruva möbler samt packa inför Småland.

Allt tar sån tid när den ena vuxna är höggravid och den andra jobbar heltid men tids nog ska det nog bli klart.